Partners

Armada Consulting werkt samen met de volgende partners.


AEPEX is een toonaangevend consultancybedrijf dat sinds 1997 gespecialiseerd is in het implementeren van SAP-toepassingen. Als implementatie- en Special Expertise Partner van SAP voert AEPEX innovatieve software-implementaties uit op met name de gebieden Business Intelligence, ERP, Logistics, Supply Chain Management en Process Integration.


CEON Business Systems is gespecialiseerd in innovatieve en multi-platform technologische ontwikkelingen. Geïnteresseerd in ABAP in de Eclipse IDE en BPM engines? Bezoek dan de website van CEON Business Systems.


Ctac is een SAP Gold Partner en Gold Partner van Microsoft. Ctac levert maatoplossingen voor onder andere retail, wholesale, real estate en charity en completeert deze met een volwaardig pakket van diensten, variërend van businessconsultancy tot managed services en van softwareontwikkeling tot mobility- en cloud-diensten.


Holon Consultancy is een autoriteit op het gebied van SAP Workflow en SAP BPM.


Protégé Consultancy is gespecialiseerd in SAP CRM & SAP IS-U. Ze verzorgen blauwdruk, implementatie, review en project management. Vele jaren ervaring en een indrukwekkende staat van dienst.


Type 2 Solutions biedt organisaties inzicht in hun meest waardevolle bezit, de bedrijfsdata. Als specialist op het gebied van data- en label management ontwikkelt en implementeert Type 2 Solutions innovatieve oplossingen voor de optimalisatie, migratie en integratie van bedrijfsdata.